Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kranten - oude kranten
Ikzoekeenoudekrant
Oude originele kranten 1932 - 1993, op zoek naar oude kranten ? als kado of voor de verzamelaar
http://www.ikzoekeenoudekrant.nl
Gerelateerd
 • Mochten NOS en de kranten verdachte Tarik in beeld brengen?
 • Hollande: ECB komt donderdag met QE
  De Franse president Hollande lijkt vandaag tijdens een nieuwsjaarspeech voor zijn beurt te hebben gepraat, door aan te kondigen dat de Europese Centrale Bank donderdag besluit tot quantitative easing, het opkopen van staatsobligaties.
 • Beste Lezer - Van 'krantje' naar 'krant'
  BESTE LEZER -
 • 'Hoge btw-tarief blijft voorlopig gelden voor digitale kra..
  Voor digitale kranten blijft voorlopig nog het hoge btw-tarief van kracht. Het kabinet wil dat wel veranderen, maar stuit daarbij op Europese regelgeving, zeggen ingewijden.
 • Dialectavond met een Vlaams tintje
  SPRUNDEL ? SKW Sprundel en Heemkundekring Onder Baronie en Markiezaat hebben voor de 13e keer een dialectavond op stapel staan. De jaarlijkse promotie voor de eigen streektaal in dorpshuis De Trapkes is nu op maandag 2 maart. Centraal in het programma staat deze keer de Eerste Wereldoorlog. Essenaar Ivan Janssens komt naar Sprundel om hier over vertellen. In het Vlaams zal hij met passie en gedrevenheid het onder andere hebben over de beruchte Doodendraad. Het Duitse leger wilde meer controle over België en sloot in april 1915 de grenzen hermetisch af met een elektrische draad van 2000 Volt. Om materiaal ?
 • Italië slaat alarm over IS-dreigement: we gaan Rome verove..
  Islamitische Staat Rome waarschuwt dat er nog maar 350 kilometer zee ligt tussen het kalifaat en de Europese Unie. Ook wordt gevreesd voor meer bootvluchtelingen.
 • Hoe bekende apps er op de Apple Watch uit kunnen zien
  Hoe zouden populaire apps eruit zien op de Apple Watch? Designer Leandro Brasil heeft wat ideeën uitgewerkt voor Uber, Instagram en meer.
 • Kunnen we de papieren krant opheffen? - RTV Noord
  Lees jij nog wel eens een echte krant? Of haal je al je nieuws van internet en kunnen we de krant van papier wel opheffen?
 • Student heeft al 8 jaar lang een déjà vu
  Een Britse student heeft naar eigen zeggen al 8 jaar lang een non-stop déjà vu'. De mysterieuze aandoening zit zijn dagelijkse leven behoorlijk in de...